Er schuilt natuurlijk een maker achter Hartversuskoppie. En dat is Elke Donkers. Elke is een creatieve content creator, afgestudeerd in 2016 aan Academie Artemis te Amsterdam, HBO ‘Styling & Design’, richting Media.

Elke is onderzoekend en empathisch. Ze wil altijd het naadje van de kous weten en vindt het belangrijk dat je een persoonlijk verhaal terugziet in een creatie: een emotie, een gekke fantasie of een hunkering.

Om met beeld (art) en tekst (copy) te kunnen verkopen, mag je volgens Elke vergroten wat er op je hart ligt. Dat geeft diepgang en authenticiteit en zet de beschouwer aan tot verderdenken. Met in het beste geval: actie.

Door woord- en beeldanalyse, moodboards en korte interviews met de doelgroep komt ze tot de kern van jouw merkidentiteit, de kapstok voor creatie. Het streven: de eigen unieke kracht van opdrachtgevers naar boven halen.

Elke gelooft erg in de kracht van samenwerken. Creativiteit gaat stromen als je met elkaar gaat nadenken over hetzelfde onderwerp. Alles start met een idee. Elke’s vak is om elk idee te verheffen tot een persoonlijk en haalbaar concept dat kan meegroeien met de tijd.

Dankzij haar achtergrond is Elke breed inzetbaar, van communicatieve taken tot art direction. Hierbij vindt ze het interessant om de grens op te zoeken tussen commercie en experiment: Open minded en toegankelijk. Verleidelijk en eerlijk. Aandachtsrijk en efficiënt.

Mark