‘Hartversuskoppie’ is de pseudoniem van Elke Donkers. Elke Donkers (1993) is een content creator, afgestudeerd in 2016 aan Academie Artemis te Amsterdam, HBO ‘Styling & Design’, richting Media.

Elke is onderzoekend en empathisch. Ze wil altijd het naadje van de kous weten en vindt het belangrijk dat je een persoonlijk verhaal terugziet in een creatie: een gekke fantasie, een levensvraag of een hunkering.

Om met woord en beeld te kunnen verkopen, mag je volgens Elke vergroten wat er op je hart ligt. Dat geeft vrijheid en diepgang. En zet de beschouwer aan tot verderdenken en in het beste geval: actie.

Met haar koppie erbij, zet ze haar strategieën in om jouw eigen unieke kracht naar boven te halen. Door tekst- en beeldonderzoek, moodboards en korte interviews met de doelgroep komt ze tot de kern van jouw merkidentiteit, de kapstok voor creatie.

Elke is altijd te porren voor tof werk, van kortdurende kunstprojecten tot consequente communicatietaken. Hierbij vindt ze het interessant om de grens op te zoeken tussen commercie en experiment: Open minded en toegankelijk. Verleidelijk en eerlijk. Aandachtsrijk en efficiënt.

Mark