Medtronic - beursstand design

Concept, styling & stand design

Het zorglandschap verandert. Zowel de moderne geneeskunde als de politiek vragen om herdefiniëring van de zorg. Tijdens het congres ‘HEEL-KUNDIG!’ in Congresgebouw 1931 in Den Bosch gaat Medtronic terug naar de kern en zetten ze de heelkunde centraal met een vernieuwend stage design, workshopruimte en art installation.Medtronic creëert verbindingen van de hoogste kwaliteit om gezondheidssystemen te optimaliseren. De beursstand fungeert als een ontmoetingsplek. Een ruimte die inspireert, informeert over de nieuwste producten en ontwikkelingen in heelkunde en beleving biedt met demonstraties van de operatie robotarm.
Zes krachtige woorden inspireert hen al meer dan 60 jaar om buitengewone prestaties neer te zetten: Pijn verlichten. Gezondheid herstellen. Levens verlengen.

“Kwaliteit op alle vlakken”, belooft Medtronic met zijn vooruitstrevende open, endoscopische én robotic operatietechnieken: in hun branche zijn zij totaal en compleet. Echter, innovatie zonder samenwerking is niet voldoende. Medtronic werkt nauw samen met zorgprofessionals om nieuwe therapieën te introduceren en behandelingen te optimaliseren.
Medtronic art installation design (concept & uitvoering)

Medtronic beursstand design (ontwerpen & renders)