︎       ︎       ︎     ︎Elke Donkers | Content Creation

︎︎︎ Email
︎︎︎ Telefoon
︎︎︎ Instagram
︎︎︎ LinkedIn

“Één samenwerking, vier creatieve focusgebieden”
+ Copywriting

Pers- en blogberichten; persoonlijke biografiëen; brochureteksten; blogposts; redactioneel artikelen; doelgroepprofielen; redigeren.

+ Branding

Concepting; huisstijl ontwikkeling; logo ontwerp; moodboards; illustraties; social media sjablonen; reclameaffiches; posterpresentaties; foto- en videostyling.

+ Video & audio

Reels voor Instagram; TikTok content; voice-overs in Nederlands en Engels; audio jingles.

Art direction

Conceptontwikkeling- en bewaking - trendwatching - procesbegeleiding,  NLP based coach- en trainingssessies - live brainstorms - lezingen en workshops over creativiteit.


“Hi, welkom op mijn website! Ik ben Elke Donkers en beweeg mij door het werkveld als content creator & art director - in 2016 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis te Amsterdam als HBO Allround Stylist & Designer richting Media en sinds januari 2019 werk ik zelfstandig voor opdrachtgevers in verschillende branches. Met mijn allround vakkennis creëer ik alle soorten en maten content en begeleid ik creatieve projecten met betrekking tot de mens (de doelgroep), de markt (het bedrijf) en de maatschappij. Op basis van de gestelde klantvraag bekijk ik welke content er nodig is en ga ik aan de slag met het (re)branden en positioneren van een merk of idee. Hierbinnen switch ik behendig tussen verschillende disciplines en stel ik me eindverantwoordelijk voor het proces en het concept. Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem contact met me op en dan kijken we samen naar de vervolgstappen. Let’s create!”Samenwerkingen:
Theater Speelhuis
Bindinc.
Spiceminds
Hypnose Instituut Nederland
Rode Kruis Magazine
Frou-Frou
Hormoonexpert Vivian Reijs
Easy On Easy Off Sokhulp
Seksplainers
Inge van Liempt Kliniek
Pure Jingles