+ Copywriting


Worstel je met woorden of heb je simpelweg geen tijd om het zelf te doen? Hartversuskoppie helpt je graag met het omzetten van jouw schets naar een (commercieel) verhaal. Van korte tekstjes tot complete brandbooks. Momenteel bezig als co-writer van @hellyeah_thebook met neurotherapeute Inge van Liempt.

+ Branding


De uitstraling is het verleidingsmanoeuvre waarmee je de juiste doelgroep aantrekt en je je zo in het geheugen van de klant nestelt. Hartversuskoppie gaat samen met jou op zoek naar een huisstijl die past bij jouw missie.

+ Social media


Oké, en dan. Je hebt een sterke boodschap. Maar, hoe ga je die verspreiden? Via welke kanalen? Hoe maak je boeiende content? Binnen welke tijdspanne? Hoe laat je je merk groeien? Je hebt iemand nodig die de ontwikkelingen van deze tijd begrijpt: Hartversuskoppie adviseert je met alle liefde.

+ Songwriting


Naast commercieel schrijven, schrijft Elke ook muziek. Als ‘ ELX’ maakt ze verhalen die ze in een loop zet. Maar doen we dat niet allemaal? We creëren onszelf voortdurend door waar we naartoe bewegen of waar we vandaan komen: dat is wat het leven zo fucking awesome maakt. Ze schrijft Engelse en Nederlandse songs met haar loopstation die ze als een soort dynamo gebruikt en waarmee ze kwetsbare thema’s genereert tot lekkere electropopliedjes. En, ze geeft jou wat schokken mee naar huis.

Mark