De Nederlandse Metaaldagen

In opdracht van Spiceminds - https://spiceminds.nl/
Nieuwsbrief december

Smart = Duurzaam: kom ontdekken op het meest toonaangevende event binnen de maakindustrie


De Nederlandse Metaal Dagen 19 t/m 21 april 2023

Het nieuwe jaar nadert. Dit betekent voor bedrijven dat de balans weer mag worden opgemaakt: welke bedrijfsprocessen laten we achter en welke nemen we mee naar de toekomst? Het streven naar een schonere wereld wordt noodzaak en ook voor de stijgende energie- en materiaalprijzen kunnen we de ogen niet sluiten. Voor de maakindustrie is de enige toekomstbestendige manier om te produceren volgens ‘Smart Manufacturing’. Deze denkwijze is dan ook bekroond als thema van deze derde editie. Net als ‘Industry 4.0’, ‘IIOT’ en ‘duurzaamheid’ is Smart Manufacturing een containerbegrip dat niet van het ene op het andere moment gerealiseerd kan worden. Alles hangt samen met elkaar, waarbij optimalisatie het sleutelwoord is. De Nederlandse Metaal Dagen op 19 t/m 21 april 2022 helpt maakbedrijven in de goede richting naar een slimmer, veiliger en duurzamer 2023 en verder.

(button) Lees volledig artikel

Bemachtig uw plek op de beursplattegrond
Op de digitale plattegrond van de Nederlandse Metaal Dagen is een actueel overzicht te vinden van de beschikbare stands en de huidige inschrijvingen. Interesse in deelname? Stuur een aanvraag in door op de plattegrond op de locatie van uw keuze te klikken en het aanvraagformulier in te sturen. Ruim 70% van de stands staat al in optie, dus wacht niet te lang nadat u uw oog hebt laten vallen op een specifieke locatie.

(Button) Naar de plattegrond

Stapsgewijze automation
De beursvloer van de Nederlandse Metaal Dagen wordt gevuld met zo’n honderdvijftig exposanten uit de maakindustrie die duurzame en efficiënte oplossingen bieden voor hun klanten, ieder in hun eigen expertise. Automation specialist Gibas zet in op automatiseren; en dan niet direct een peperdure volledige productieautomatisering maar stapsgewijs op de processen waar het meeste winst te behalen valt. De eerste stap is vaak de inzet van een cobot voor het automatisch be- en ontladen van een bewerkingsmachine. Opgevolgd door een overkoepelende software.

(button) What’s next?

De metaalindustrie van de toekomst
De Nederlandse Metaal Dagen laat een breed palet aan hardware- en softwareoplossingen zien voor maakbedrijven. “Waar eerst de machine centraal stond, staat nu het proces steeds meer centraal” vertelt Marco Mans, Commercieel Directeur van metaalleverancier TUWI. Om het gehele productieproces slimmer en efficiënter te maken, zijn volgens TUWI twee elementen van belang: een gefaseerde aanpak waarbij stap-voor-stap wordt toegewerkt naar het metaalbedrijf van de toekomst en… samenwerking. Doordat de klant ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers krijgt aangeboden kunnen we samen die next step maken naar een hogere productiekwaliteit en efficiency en waarmee we onze Nederlandse maakindustrie een toonaangevende positie in de wereld geven.

(button)
Verder lezen 

Zet de Nederlandse Metaal Dagen in de agenda!

De derde editie van het snelst groeiende event binnen de maakindustrie vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2023 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Staat het al in uw agenda?

www.denederlandsemetaaldagen.nl