Mobilane

Persbericht voor Live Panel PACK - https://mobilane.com/


Mobilane plantenwandsysteem brengt woonruimtes tot leven


We snakken naar groen. Juist nu het bewustzijn over onze impact op de aarde groeit. Mobilane presenteert de LivePanel PACK: een alles-in-1 groene wandsysteem waarmee je de natuur naar binnen haalt en eenvoudig een verticale tuin in huis aanlegt. De levende wand met echte planten draagt in steeds meer woonkamers bij aan het vergroenen en het creëren van een gezond binnenklimaat.

Botanische droom
De LivePanel geeft een extra dimensie aan iedere ruimte en fungeert als ware blikvanger. Met een woekerend wandreliëf in alle kleuren groen worden strakke interieurs tot leven gebracht. Door verwisselbare plantcassettes ligt de vrijheid bij de gebruiker en kan deze geheel naar eigen smaak zijn botanische droom creëren.

Schone lucht in huis
De LivePanel tilt een ruimte niet alleen esthetisch naar een hoger niveau, maar geeft ook het binnenklimaat een boost. Het plantenwandsysteem werkt isolerend tijdens de koude wintermaanden en verkoelend in de zomer. Een groenrijk interieur brengt enorm veel voordelen met zich mee: het draagt bij aan betere concentratie, minder stress en hogere productiviteit. Daarnaast kunnen veel planten de lucht in huis filteren van vrijgekomen chemicaliën uit meubels, tapijten en elektrische apparaten. Drie luchtzuiverende toppers zijn de lepelplant, de krulvaren en de sansevieria.

Alles-in-1
Een unieke eigenschap aan de LivePanel PACK is dat de gootprofielen waarin de plantcassettes worden geplaatst tevens dienen als waterreservoir. Dit is een waterbesparend systeem dat verspilling en vochtplekken tegengaat en de groei van de planten bevordert. Het kant-en-klare groene wandsysteem is verkrijgbaar in vier standaard afmetingen; 2x2, 2x3, 3x2 en 4x4 en is daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. De wand kan eenvoudig geïnstalleerd en onderhouden worden zonder elektriciteit, pomp of waterafvoer. Dit maakt LivePanel PACK een flexibel en duurzaam groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.LivePanel PACK is een kant-en-klaar groene wandsysteem en is verkrijgbaar in vier standaard maten.  

Het groene wandsysteem is ideaal voor kantoren, in huis, scholen, showrooms, winkel(etalages) en horeca.


All-in-1 package
LivePanel PACK is een compleet groene wandsysteem in vier verschillende standaard afmetingen.


Zuinig in waterverbruik
De watervoorraad in de LivePanel PACK voorziet de planten ± 2 weken van water.


Schone en gezonde lucht
De planten in de LivePanel PACK zorgen voor schone lucht en een gezond binnenklimaat.