Networkapp

Webteksten en klantverhalen voor Networkapp - https://networkapp.com/


‘Alles eruit halen wat mogelijk is’ voor, tijdens en na het tweedaagse symposium van NVvA


Live voting / Netwerken / Event / Interview

Aan de vooravond van het tweedaagse symposium van NVvA vond via het Networkapp platform een discussiesessie plaats. Ook kon er worden ingeschreven voor twee online bijscholingscursussen. Zo werden deelnemers opgewarmd voor een optimaal programma waar nieuwe connecties en kennisdeling op hen te wachten stonden. Networkapp® faciliteerde het volledige evenement met blije gebruikers als resultaat.

Van inschrijving tot live coördinatie
Deelnemers konden zich inschrijven op de website van NVvA. Deze gegevens werden door Networkapp verzameld en direct gekoppeld aan de PBC waarvoor was ingeschreven. Deelnemers konden de app downloaden en via daar hun persoonlijke programma’s bekijken en zich aanmelden voor aankomende deelsessies. Het slimme systeem achter Networkapp® kan op basis van het aantal aanmeldingen een sessie toewijzen aan een ruimte. Zo kon de app tijdens het event gebruikt worden als wegwijzer, met alle actuele locaties en bijbehorende informatie bij de hand.

Polls, pushberichten & live voting
Door middel van de tools die Networkapp beschikbaar stelt zoals de polls, pushberichten en live voting kunnen organisatoren waardevolle informatie verzamelen over hun bezoekers. Zo gebruikte NVvA tijdens het event polls en hiermee kon direct de winnaar als beste spreker naar voren gehaald worden. De pushberichten waren handig om wijzigingen snel door te geven zodat deelnemers daarop konden anticiperen.

Samenwerken met Easydus
NVva maakt gebruik van Networkapp in combinatie met Easydus. Deze integratie biedt voordelen in de voorbereiding én uitvoering van het evenement: “De koppeling met Easydus zorgt ervoor dat deelnemers direct op de juiste wijze aan het programma worden gekoppeld zonder onze tussenkomst. Deelnemers krijgen ook de inlogcodes min of meer direct toegestuurd, dus geen vertraging of belangrijke mails die we per ongeluk vergeten te mailen door ons.”


"Alles eruit halen wat mogelijk is vóór, tijdens en na het tweedaagse symposium van NVvA"

- Peter van Balen, NVvA


5 voordelen van Networkapp volgens NVvA:
  • Duurzaam – het dringt het gebruik van papier op eventdagen enorm terug;
  • Directe lijnen – de organisatie, sponsoren én deelnemers kunnen elkaar gemakkelijk bereiken en gericht berichten sturen voor nog meer waardevolle kennis;
  • Laagdrempelige promotie – sponsoren kunnen hun belangrijke informatiebronnen koppelen aan de app om uiteindelijk meer mogelijkheden en verbreding te genereren;
  • Feedback – Organisatoren kunnen gemakkelijk om de mening van deelnemers vragen en deze weer gebruiken voor ontwikkeling;
  • Gebruiksvriendelijk – de app is gemakkelijk in gebruik en er is 24/7 support dus als gebruikers met vragen zitten, worden deze snel beantwoord en opgelost.

Ben jij ook benieuwd naar onze features? Laat je door ons adviseren of bouw je eigen demo in 15 minuten en kijk wat Networkapp voor mogelijkheden biedt.