Edwin Selij - Hypnose Instituut Nederland

Biografie voor website - https://www.hypnoseinstituutnederland.nl/Er was eens een man. Een doodgewone man met zorgen. Zorgen die hij besloot weg te zuipen en te verdoven. Wat hem verslaafd maakte aan drank en drugs. De wereld was wreed en zat vooral niet op hem te wachten, vond hij. Totdat de man op zijn 29e in de meest hartverscheurende periode van zijn leven terecht kwam. Wonder boven wonder keerde op dat moment het tij. Het tij van Selij. In minder dan 30 seconden was de man van zijn verslaving af. En van zijn zorgen. Kun je dat geloven? De man was uit zijn hypnose!


Deze man noemt zich nu eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland. Leidt de meeste hypnotherapeuten op in Europa. Is vader van 4. Heeft een zwarte band zesde dan in aikido. Geeft talks over spiritualiteit in spijkerbroek. Doet live-sessies op Insta onder @hypnosekoning. Abonneert 888K+ luisteraars op zijn podcasts. Schreef twee bestsellers ‘Breek je vrij’ en 'Hoe leef je het langst zonder angst’.

“Het beste tegengif voor angst zijn opties”


Twintig jaar geleden begon Edwin Selij met hypnose. Eerst met zelfhypnose, later opende hij een eigen praktijk om mensen te helpen. Toen Selij als eerste in Nederland iemand live op de radio van haar fobie afhielp, maakte hij in één klap naam in de wereld van hypnose. Nu geeft Edwin opleidingen, workshops en is een veelgevraagd spreker voor congressen en bedrijven. Ook coacht hij bekende Nederlanders, topsporters en CEO’s die honderden miljoenen omzet draaien. Anderen noemen hem de vleesgeworden magiër van Nederland. Zelf noemt hij zich liever een rebel tegen de Gevestigde Orde die bang maakt, drogeert en graag wil dat iedereen hetzelfde wordt. Het beste tegengif voor angst zijn volgens Edwin opties. Mensen met allerlei problemen helpt hij vaak binnen één sessie er vanaf. Edwin Selij staat bekend om een snelle en effectieve aanpak met resultaat.


Edwin Selij: “Je hebt geen probleem. Je dóet het. Ik haal mensen uit de hypnose die ze zelf hun probleem noemen, door hen bewust te maken van het oude programma dat keer op keer wordt afgedraaid door onbewuste overtuigingen. Hypnose heeft bij mensen vaak een mysterieus imago. Van “straks heb ik geen controle meer” of “een ander kan mij nu sterk beïnvloeden”. Ik draai het om: je zit al in een verhaal. Eentje die je blijft herhalen door de verhalen die je misschien wel meekreeg uit je jeugd, je gezin van herkomst, vrienden, school, sportclub of kerk. Door hypnose heel bewust toe te passen halen we je uit een vastgeroest idee van de werkelijkheid. Mijn naam is Edwin Selij en mijn missie is om jou te leren dat je kunt kiezen wie je wilt zijn. Je mag nu zelf gaan kiezen wat jouw realiteit is. Welkom in de échte wereld.”

“Je hebt geen probleem. Je dóet het. Ik haal mensen uit de hypnose die ze zelf hun probleem noemen.”