Root Down to Rise Up - coachprogramma 

Logo- en huisstijlontwikkeling

Root Down to Rise Up is een liefdevolle clean-up van je emotionele systeem onder begeleiding van reikitherapeute Maartje Voogt van Transformaartje. In vijf sessies leer je jezelf stevig ‘rooten’ voor een zachter en lichter leven; stapsgewijs met de cirkel van het leven via de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water. Eigenlijk is het traject dat Maartje met haar coachees doorloopt een soort wiskunde waarbij de oplossing wordt gevonden voor een complexe som met in dit geval: de juiste balans voor een happy mind. Gelukkig weet ons lichaam altijd het juiste antwoord! In een live ceremonie en tevens de afsluiting van het progrmama komen alle deelnemers samen om met elkaar de transformerende inzichten te delen.
“Met alle ups and downs jezelf kunnen dragen, dat is wat ik je wens te geven met Root Down to Rise Up. Ik pas de tools al jaren op mijn eigen leven toe en heb deze nu in één traject samengevoegd. Je geeft jezelf een cadeau voor het leven. Het is namelijk een bewuste keuze die je maakt om gewoontes waarmee je blijft rondcirkelen te transformeren. Om de pijn achter je te laten en de vreugde weer te gaan ervaren waarvan je weet dat die bestaat. Ik begeleid je om weer in verbinding te komen met jezelf zodat ook jij je eigen steunpilaar kan zijn. Laten we daar samen voor gaan!” - Maartje VoogtPersbericht Root Down to Rise Up

Root Down to Rise Up: een liefdevolle clean-up van je emotionele systeem


Met je wortels stevig in de grond dit aardse leven aangaan, dat is in de basis waar Root Down to Rise Up over gaat. In het coachprogramma leert reikitherapeute Maartje Voogt jezelf gronden om vanuit daar te handelen. Het traject bestaat uit vijf online sessies en een gezamenlijke live sessie op locatie. Met Transformaartje biedt ze een veilige plek met 1-op-1 begeleiding, afgestemd op wat de deelnemer nodig heeft.

In een tijd waar je alles kunt opzoeken via internet en er legio zelfhulptips zijn om je mental health mee op te schroeven… Wanneer is dan het moment om aan te kloppen? Om daadwerkelijk te investeren en te starten met coaching? En dan rest er nog een belangrijkere vraag: bij wie? Root Down to Rise Up is ontwikkeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden met alle denkbare functies en rollen met als grootste deler: toe zijn aan verandering, niet weten waar te beginnen maar wél weten 100% bereid te zijn om hiervoor de prachtige diepte in te gaan.

“The magic order: onderzoeken, voelen, oefenen, bewust worden en transformeren.”


Transformaartje vindt het belangrijk om heling te koppelen aan de praktijk én zo veel mogelijk fun! In vijf online sessies van 90 minuten gaat Maartje aan de hand van de vijf elementen uit de natuur jouw emotionele systeem langs: op zoek naar de disbalans. The magic order: onderzoeken, voelen, oefenen, bewust worden met daaropvolgend transformeren. In deze volgorde leer je jezelf kennen - op een andere manier dan die je misschien gewend bent - en hoe je ten alle tijden in je lichaam kunt thuiskomen. Want hier ligt namelijk álle wijsheid al opgeslagen. De praktische tips die je van Maartje meekrijgt en de tools waarmee je gaat oefenen zijn afkomstig uit onder andere Reiki, Ayurveda en de elementenleer waar je de rest van je leven wat aan hebt. Want zo werkt het; eenmaal geklikt dan is het onderdeel van je systeem - root down to rise up!


Herken jij je hierin?


👉 Je wilt leven vanuit jouw eigen waarheid
👉 Je voelt je alleen in je proces en wilt het samen doen
👉 Je loopt jezelf voorbij, stopt verlangens en emoties diep weg
👉 Je bent het helemaal zat om rondjes te blijven lopen en wilt meer rust
👉 Die zware rugzak echt afdoen, loslaten wat misschien niet eens van jou is
👉 Je wilt je laten inspireren door de magie van jouw leven en tegelijk ruimte geven aan alle emoties

Dan is Root Down to Rise Up iets voor jou!

Maartje vertelt: “Vaak komen mensen bij mij met een fysieke klacht, bijvoorbeeld slapeloosheid, hoofdpijn maar ook bij een burn-out of depressieve gevoelens. Dit is als het ware de zichtbare manifestatie van een disbalans op andere, onzichtbare lagen. Vaak heeft het te maken met oud zeer, dat gekoppeld wordt aan het nu. Maar het kan ook een recente gebeurtenis zijn, zoals een ongeluk, waardoor er iets getriggerd wordt. In Root Down to Rise Up ga ik samen met de coachee onderzoeken welke emotie beleefd wordt, waar deze in het lichaam ‘vastzit’ en hoe we de energie op die plekken weer kunnen laten stromen. Per sessie werk ik op een ander element. Eigenlijk is het een soort wiskunde waarbij ik de oplossing vind voor een complexe som. Gelukkig weet ons lichaam altijd het juiste antwoord. We gaan samen op een mini-reis.’’

Wat je krijgt:


- 1-op-1 begeleiding, afgestemd op wat jij nodig hebt;
- 5 online sessies van 90 min. (ingepland binnen een tijdsspanne van 3 maanden)
- een verzorgde groepsceremonie op locatie;
- Een veilige plek voor transformatie met gedurende het traject bereikbaar via mail of WhatsApp;
- Tools en oefeningen waar je de rest van je leven wat aan hebt.
- Rust en plezier terug in je eigen leven

Bonus: hier en daar ook wat ongemak - we must root to rise. 🌱