VIV Online - Herstel je Gewicht


Voor hormoonexpert Vivian Reijs ontwikkelde ik de huisstijl en content voor het afvalprogramma ‘Herstel je Gewicht’, een tweeweekse lancering via haar social media accounts.
Copy voor post - 27 december 2022


“Ha lieve ladies, kerst is alweer voorbij… hebben jullie genoten? Alle kleine en grote cadeautjes onder de kerstboom zijn uitgepakt en nu is het toch echt tijd voor dat grootste, meest duurzame cadeau: jezelf.

Zeg eens eerlijk, laat jij of je lekker in je vel zit afhangen van hoeveel je weegt?

Ooit was ik twaalf kilo zwaarder. En op een klein typje zoals ik zie je dat wel hoor…

Mijn rolletjes zaten op mijn billen. En ik perste mezelf in mijn spijkerbroeken, die toen nog geen stretch hadden. Maar ik voelde me er niet lekker bij.

Inmiddels heb ik geleerd welk effect hormonen hebben, in het bijzonder op je gewicht en energielevel. O, wat was ik blij toen ik dit eenmaal doorhad!

Zo blij dat ik me vanaf toen, rond mijn 30e, volledig ben gaan richten op hormonen en wat ze doen in het vrouwenlichaam. En dat heeft mij gebracht waar ik nu ben. Mijn gewicht is inmiddels heerlijk stabiel, en ik ben hormonaal veel beter in balans.

Ik ben op een missie om zoveel mogelijk vrouwen hierbij te helpen!

Volgende week start het online programma ‘Herstel je Gewicht’. Je kunt je nu nog aanmelden met de vroegboekdeal via de link in bio!

Liefs, Vivian”
Reels voor ‘Herstel je Gewicht’ op Instagram en TikTok